Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40305
За здрави зъби и венци. Прекрасен вкус. Свежи и естествени съставки.  
5.25лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40306
За здрави зъби и венци. Прекрасен вкус. Свежи и естествени съставки.  
5.95лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40307
За здрави зъби и венци. Прекрасен вкус. Свежи и естествени съставки.  
9.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40308
За здрави зъби и венци. Прекрасен вкус. Свежи и естествени съставки.  
5.25лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40309
За здрави зъби и венци. Прекрасен вкус. Свежи и естествени съставки.  
5.95лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40310
За здрави зъби и венци. Прекрасен вкус. Свежи и естествени съставки.  
9.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40311
За здрави зъби и венци. Прекрасен вкус. Свежи и естествени съставки.  
5.25лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40312
За здрави зъби и венци. Прекрасен вкус. Свежи и естествени съставки.  
5.95лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40161
Деликатесно лакомство със сушено пилешко месо и киви. 
4.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40162
Деликатесно лакомство със сушено пилешко месо и ябълки. 
4.90лв.