Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40161
Деликатесно лакомство със сушено пилешко месо и киви. 
4.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40162
Деликатесно лакомство със сушено пилешко месо и ябълки. 
4.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40165
Деликатесно лакомство със сушено пилешко месо и спанак.
4.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40163
Деликатесно лакомство със сушено пилешко месо и банани. 
4.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40214
Деликатесно лакомство със сушено пилешко месо и сладки картофи. 
4.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40164
Деликатесно лакомство със сушено пилешко месо и моркови. 
4.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40397
Деликатесно лакомство с пилешко и свинско месо.
45.99лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40395
Деликатесно лакомство от телешка кожа и пилешко месо.
41.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40394
Деликатесно лакомство от натурална телешка кожа. 
38.90лв.

Производител: Planet Pet Society - Финландия
Код :
40393
Кучешки солети от натурална телешка кожа.
27.99лв.