Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да анализираме трафика с цел да подобрим потребителското преживяване и да предложим подходящо рекламно съдържание. Можете да прочетете повече тук.

Как се пазарува

Стъпка 1: Натискате бутон "регистрация" и внимателно и подробно попълвате цялата информация, която се изисква от Вас. Попълването на полетата упоменати със * e задължителнo. Попълването на останалите полета е по Ваш избор.

Стъпка 2: След като завършите процесa по създаване на потребителския Ви профил, може да влезете в системата.

Стъпка 3: Желаният от Вас продукт може да бъде закупен, след като упоменете количеството и натискане на бутона под формата на количка.

Стъпка 4: След това имате два варианта: или да продължите с пазаруването като добавяте нови артикули, или да пристъпите към завършване на Вашата поръчка.

Стъпка 5: Ако избирате завършване на поръчката избирате адрес за доставка, куриерски офис или наш магазин от където да вземете Вашата поръчка. Ако изберете тази опция, ползвате още една допълнителна отстъпка от 5 %.

Стъпка 6: Избирате начина, по който ще заплатите поръчката.

Стъпка 7: Потвърждавате направената поръчка и финализирате пазаруването.